По обвинение на Районна прокуратура – Елена и след  одобрено

...
По обвинение на Районна прокуратура – Елена и след  одобрено
Коментари Харесай

Педофил получи условна присъда

 По обвиняване на Районна прокуратура – Елена и след  утвърдено от съда съглашение, осъдиха мъж за държане на нецензурен материали, оповестяват от пресцентъра на Прокуратурата.

Подсъдимият Г.Т. е приет за отговорен и наказан за това, че за времето от  2016 година до ноември 2017 година, при изискванията на продължавано закононарушение в село в община Елена, употребявайки компютърна настройка и непостоянен IP адрес и представяйки се в обществената мрежа Фейсбук, както и в Skype с името " Заек с витамин – С “, склонил пет лица ненавършили 14 годишна възраст, да вземат участие и следят нецензурен материали.

Осъден е и по обвиняване, за това, че на 31.01.2018 година,  в село в община Елена, в употребен от него парцел, държал за себе си на портативен компютър, на карта памет и на вътрешно вместилище на мобилен телефон " Samsung “, нецензурен материали, представляващи 203 файла със фотоси и видеоклипове на лица от двата пола, изобразяващи намерено полово държание, за основаването на които са употребявани лица, които наподобяват като ненавършили 18 години.

" За осъществените действия е наказан на девет месеца отнемане от независимост, осъществяването на което на съображение член 66 от Наказателен кодекс е отсрочено за период от три години и  глоба  200 лева, която да заплати в интерес на страната ", обобщават от Прокуратурата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР